Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Sunday Cruisers löytyy myös Facebookista: https://www.facebook.com/groups/498031930073/?fref=ts

 

 

Tulitikku timo veti hienon kauden 2014 Junnujen SM 3

 

Atte siirty kardaaneihin ja ajoi hienosti ekana kautena Sm 14 eli ensi vuosi pienellä numerolla myös.

 

Pumppaus fiilis in Heinola-13

Siis  tiimimmehän laskeutu Heinolan radalle perjantaina ja rytinällä. Puoli varikkoa oli meidän :D ajajia vkl aikana oli 9. Launataina radalla Vilisti Ladyt Suvi ensi kertaa Aten Dinolla. Todella hienoja lähtöjä ja taisi Kuskikin olla aika fiiliksissä vaikka ensi jänniti, pelotti. Voi olla että Suvikin tullaan näkemään vielä toistamiseen radalla. Paula vanha konkari ( Sipoossa ajoi ekaa kertaa) Myös ajoi todella hienosti kaikki kolme lähtöä ja ehjänä maaliin.

Kardaaneissa oli Sirppi viipottamassa Bumpan kanssa ja aiheuttamassa Varikkoruusuille sydämmen tykytyksiä. Ajo oli taas todella näyttävää ja sladeissa mentiin joka suuntaan. Tällä kertaa tehot ei riittänyt ja lastiin päättyi ajot. Mutta kuskin fiiliksistä päätellen oli todella kivaa pitkästä aikaa.                                                                      Kardaaneissa myös 1,5vuoden jälkeen radalla myös Tiimipäälikkö Toni ja pellolta kaivetun ja kahdenpäivän aikana rakennettu Isomursu vetivät sitten elämänsä innolla itsensä helposti A-finaallin ja siellä sijoitus oli 5.s 

Superissa Janne tuttuun tapaan löysi tiensä B-finaaliin ja olikin 7s

 

Sunnuntaina radan valtasivat Junnut:

Ekku Smakon kanssa teki taas loistavan suorituksen ja piti auton ehjänä ja vauhtiakin oli niin että penkat välillä pölys. Mutta hienosti Ekku sielä kurvaili poikien kanssa.  Uusi kuljettajamme   Snäqi myös oli todella innosiissan ja poika veikin hienosti Bumpaa lastiin asti.  Atte Dinon kanssa pienten sydämmen tykysten jälkeen ajoi itsensä D-finaaliin. Aleksi ajoi kanssa itsensä D-finaaliin. Meidän Tulitikku meni kerälyistä B-finaallin jossa sitten tulikin vähän osumia ja sijoitus oli 9.s pytyn sai kotiin tuoda. 

Superissa janne sitten taas säväytteli A-finaalissa 6.s sydämen tykyksien kera ajo oli todella yleisölle näytännöllistä tuli taas niiiiiin pitkäää räkä sladia ettei mitään.

Mutta meidän Kauniit ja ihanat Varikkoruusut piti kyllä kannustuksen katossa koko vkl:n. Hyvä tytöt.

 

 

Hankasalmella 18.-19.5.2013

 

Hankasalmen "telttaretkellä" mukana tiimistämme Mirtsu & Esa, Jykä & Sarita, Venu, Atte & Ekku, Janne & Paula, Teemu & Eve sekä Tommi.

Osa porukasta saapui jo perjantai iltana leiriä pystyttämään ja testaamaan "Sirppilän saunaa".

"Hyvin nukutun yön?" jälkeen lauantaina työvuorossa Mirtsu ja Nappi viivalla ja kuljettajista Janne. Pitkän ja raskaan päivän päätteeksi Janne sijoittui supereissa yhdeksänneksi. Loppu väki saapui paikalle lauantai iltana ja ilta kului mukavasti saunomisen, grillailun ja lättyjen paiston merkeissä.

Sunnuntaina jännitys nousi kirjaimellisesti saunan katolle, jossa tiimimme seurasi päivän tapahtumia. Mirtsu ja Nappi olivat jälleen viivalla ja ajovuorossa olivat Atte sekä Janne. Vauhtia pojilla olikin melkoisesti heti aamusta. Molemmat kuljettajat hienosti semeihin, josta Aten matka päättyi lopulta junnujen d-finaaliin. Vauhtia Atte on parantanut pitkin kautta ja Hankasalmella kyyti alkoi olla kohdillaan. Jannen päivä eteni semeistä suoraan a-finaaliin ja palkintona supereiden viides sija. Pistepörssissä Janne nousi sijalle neljä.

 

  

Nappilähtö Atelta                                                                 Pitkää sladia Jannelta

 

Kiitokset kaikille paikalla olleille rattoisasta viikonlopusta! Ja erityiskiitos Esalle ja Mirtsulle makeista löylyistä!

Jykä & Sarita

 

 

 

 

 

 

 

 

Vilppulassa 27.-28.4.2013

 

Tiimi-emo Kati oli varannut meille upean ison mökin koko viikonlopuksi ja siellä majoituimme suurella joukolla.

 

Lauantaina radalla nähtiin leideissä Mirtsu ja supereissa Janne. Mirtsu aloittikin päivänsä railakkaasti kaatamalla autonsa jo harjoituksissa. Esa ja Toni saivat auton paikkailtua ja päivä jatkui mallikkaasti vaikkakaan finaalipaikka ei auennut. Janne harjoitteli ensimmäistä kertaa superin volvollaan ja nopeasti alkoi vauhti löytymään. Värikkään päivän päätteeksi kilpailu jouduttiin Jannen osalta keskeyttämään tulipalon takia c-finaalin voittoon.

 

Sunnuntaina radalla ajelivat tiimistämme juniorit ja superit. Atte, Aleksi ja Tulitikku-Timo ajoivat junnuissa tasaisen päivän. Pojille ei vaan ollut tilaa semifinaaleissa, mutta kokemusta karttui jokaiselle roppakaupalla. Ekun selvittyä alkujännityksestään suoritukset ja vauhti paranivat pitkin päivää. Ekku saikin tästä junnukisasta tärkeää kilpailukokemusta. Jannen päivä supereissa lähti mallikkaasti käyntiin - keräilyistä semeihin ja semeistä a-finaaliin. Tästä lopputuloksena upea neljäs sija ja super-rokin pistetili avautui.

 

Kuvia Vilppulasta :

 

      

Mirtsu maalissa                                    Janne lähdön jälkeen                          Aksu ja Timo lähtötunnelmissa

 

      

Ekku vauhdissa                                    Aten tyylinäyte                                  Tiimin eka Superi katsastettuna

 

Näihin kuviin on hyvä päättää Vilppulan kisa viikonloppu!

Jykä & Sarita

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

©2019 Sunday Cruisers - suntuubi.com