Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kardaaniluokan kuljettajia löytyy kaikista eniten.
Sieltä löytyy Toni Kivistö, jonka parhain saavutus on Ahvenistolla Hämeenlinnassa ensimmäinen luokkavoitto vuonna 2008. Ja sitäkös silloinen avokkinsa, nykyinen vaimonsa juhli roikkumalla rataverkossa ja huutaen melkeinpä apua sydämenpysähdykselleen... Siis minä ainakin luulin, että sellainen olisi tapahtumassa hetkenä minä hyvänsä... Parhain SM-sijoitus 8s saavutettu kaudella 2009.

Ari Koski on pitänyt kaudella hiljaisempaa eloa ja keskittynyt muihin juttuihin, jotka ovat lähellä hänen sydäntään. Arin parhain suoritus löytyy kaudelta 2009, jolloin hän nappasi kaksinkin kappalein kakkospyttyjä Joutsassa sekä Hankasalmella. Parhain SM-sijoitus 3s saavutettu kaudelta 2009.

Lujaa perässä tuleva Kai "Kaitsu" Kukkonen, joka on pärjännyt sekä Kardaani- että Vetariluokassakin. Lähinnä Kardaaniluokassa ajeleva Kaitsu on pärjännyt parhaiten vuonna Tammisaaressa, jolloin tämä iloinen vesseli kantoi ylpeänä kotiinsa kakkospytyn. Samaisessa A-finaalissa Ari ja Toni löysivät itsensä hyvin lähekkäin, vai pitäisikö sanoa päällekkäin ekasta mutkasta ja tämän seurauksena autot olivat paalitavaraa... Tarkemmin tilannetta voi tarkastella otsakkeessakin olevasta kuvasta... Vetareissakaan Kaitsu ei ole jättänyt ketään kylmäksi. Mm. Kouvolassa kaudella 2008 Kaitsu oli neljäs. Supereiden seassa Senioreissa Kemissä, Kuivaniemellä järjestetyissä Midnight Rock-kisoissa Kaitsu oli upeasti jopa viides. Parhain SM-sijoitus 19s saavutettu kaudelta 2009.

Seuraavana listalta löytyykin useamman vuoden Romurallimestari/guru/mahtavimmat sivusladit omaava Esa "Sirppi" Lehtimäki. Sirpin auto, tietysti näin Romuralli mestarilla pitää olla Romuralli -auto, nykyinen ajopeli on pelastettu Lappeenrannan Romuista ja Sirppi on volvonsa sisällä kuin kotonaan. Sirpin matkalta maaliin löytyy mm. metsäpalo (Siis nyt emme puhu auton palamisesta, vaan metsän palamisesta kuuman pakoputken sytyttämänä), mutta tottakai mieheltä löytyy A-finaalipaikkojakin, on hänellä sen verta upeat ja leveät sivusladit. Mm. Rantasalmelta kaudella 2009 Sirpin matkaan lähti kuutospytty. Supereiden seassa Senioreissa Kemissä, Kuivaniemellä järjestetyissä Midnight Rock-kisoissa Sirppi sijoittui kymmenenneksi.

Seuraavana paikalle kiitää Aki "Batmaninäkin tunnettu" Lehtimäki, joka tuskailee ajojännityksissään varikolla, hyppää ratin taakse ja ajelee joko pakoputkea perässään raahaten ja kipinät singoten valoilla heiluvan tiimikaverinsa Swoopelin päälle (lue rivien välistä; MELKEIN AJOI PÄÄLLE). Palkintosijoja ei mieheltä valitettavasti plakkarista löydy, mutta jo kuluvalla kaudella mies ylsi E-finaaliin saakka. Kyllä se kultasija sieltä vielä tulee!

Siirrytään luokkaan Juniorit ja sieltä löytyy kuljettajia kaksikin kappaletta. Aloitetaan Janne Mäkelästä, joka aloitti Rokkiralli historiansa hyvinkin vanhasti. Auton kanssa sinuiksi (ilmeisesti hyvinkin nuorena) tullut miehen alku on ajellut helpon näköisesti itsensä neljännelle sijalle.

Aivan uutena junnuna Heinolaan kaudella 2010 saapunut Aleksi Vilkman aloitti varovaisesti mutta vauhti kiihtyi huomattavasti loppua kohden, äidin pyöriessä varikolla lähinnä auringonpistoksen saaneena. Aleksin ensimmäinen kisa oli jännittävän kutkuttava. Yhtään penkotusta ei tulllut ja ohituksiakin saatiin jo harjoitella. Hienosti poika veti, toden totta. Sitten eikun uusia osakilpailuja kohden vain =)

Kaudella 2011 viivalta löytyy uusia juniorleidejä kaksinkin kappalein, kun serkukset Erika ja Nea painavat kaasut pohjaan ja aiheuttaa Gamalalle taas mahakipua ja tuskaisia parahduksia... Aleksia seuratessa Gamala keskittyi halailemaan puita sekä juomaan ylettömän määrän nestettä, alkoholitonta tietystikin!!!
Se on rankkaa kun lapsoset lähtevät pesästä rapa roiskuen ja mutkaan lisää kaasua painaen...XD

Siirrytään raudan kovaan Leidiluokkaan ja ehkä tiimimme parhaimpiin kuljettajiin.
Aloitetaan Kati "Kati Gamala" Kivistöstä, joka piti alkukaudesta 2010 hiljaiseloa ja täräytti itsensä Kemissä häämatkallaan oitis toiseksi. 2006 kaudelta löytyy jo ensimmäinen kakkonen, kolmosia rakastava Gamala löysi kolmospalkintoja kaapistaan ainakin 15 kpl...huh... Tämä siis ei todellakaan ole ainoa kerta, kun Gamala nähtiin A-finaalirivistöissä, taitaako tasan yksi osakilpailu olla takana, jolloin Gamala ei viivalle ehtinyt... Oisikohan silloinkin ollut autossa vika, ei kuljettajassa??!? Voi olla että olen TÄYSIN väärässä. (Vahvistus tuli kuljettajalta itseltään, hänellä on jopa kisa per kausi, kun pitää ottaa rennoin rantein ja sählätä koko kauden edestä...) Se kuitenkin on faktaa, että kun lähtölistalla Gamalan nimi näkyy, kyllä se 99.9% taattua kauraa että Gamalan nimi löytyy myös A-finaalilistalta! Parhain SM-sijoitus 3s saavutettu kaudelta 2007.

Seuraavana listataan minut, Satu "Swoop" Voutilainen, jonka Rokkiralli ura alkoi ojista ja tien pientareilta. Jos edes yhden erän koko kisaviikonloppuna maaliin ehdin, se oli jo hieno saavutus! Kaudella 2010 uuden auton alleni saaneena alkoi jo hermotkin pysyä kasassa suhthyvin ja ajostakin on alkanut jo tulla jotain. Parhain sijoitus oli Kolmas Jämsässä sekä Heinolassa. Ajohalut ovat kovat ja jos leidiluokkaa ei kisoissa ajeta, nimeni komeilee sen jälkeen Kardaaniluokan listoilla. Sieltä parhain sijoitus löytyy C-finaali rivistöstä, olen onnellinen myös yhdesta kardaaniluokan erävoitosta =). Parhain SM-sijoitus leideissä 9s saavutettu kaudelta 2008.

Sitten laitetaas vuoroon Mirtsu, joka siis on ennemminkin tuttu näky ollut Romurallipuolelta jo vuodesta 2007, mutta hän on myös perehtynyt Rokkirallin puolelle ja pärjännyt molemmissa luokissa moitteettomasti. Romurallin puolelta Mirtsu on käynyt pokkaamassa mm. Helsingistä 2008 komean ykköspokaalin ja Lahdessa 2008 toisen sijan. Ilman kolhuja Romurallista palkintoja ei ole tullut, taustalta löytyy niin hajonneita peukaloita kuin jalkojakin, hampaat irvessä tyttönen on ajanut siinä samassa myös oman rakkaan miehensäkin edestään ja saanut tulosta. Sijoituksista upeammat SM5 sekä kaks kertaa SM6. Rokkirallin puolelta Mirtsu on löytynyt niinkin A-finaalista. Mites olisi tuommoinen kutospytty heti ens alkuun =) Parhain SM-sijoitus Romurallissa 5s saavutettu kaudelta 2008.

Leidien riveistä löytynyt Suvi Tuominen on jättäytynyt pois ajoista ja siirtynyt muihin harrastuksiin. Se, näemmekö Suvia vielä riveissä, jää nähtäväksi. Suvin paras sijoitus löytyy useampi viides-sija kaudelta 2008. Parhain SM-sijoitus 8s saavutettu kaudelta 2007.

Romurallin puolelta löytyy Sirppilän vilpertti ALIAS Jarppa ALIAS Jari, joka on ajanut vasta muutaman romurallin ja paras saavutus toistaiseksi on hurjat mustelmat rakkaalle siskolleen Piraatille, jota teutaroi Lahden romutuksissa antaumuksella. Sisko tosin antoi samalla mitalla takasin ja kisan päätteeksi nämä kaksi vertailikin keskenään, kummalla on isommat ja päheemmät mustelmat. No, mies on toiminut myöskin Mirtsun & Sirpin & Piraatin huollossa. Kyseinen ilmestys tunnetaan pinkistä hain evästä ja mielenkiintoisista lausahduksistaan.

Vierailevia tähtiä löytyy iso nippu; mm. Rajatapauksenaki tituleerattu Sami Rajala tuli ja kaatoi autonsa ja Marko "Hemu" Hemilä kävi jäniksellä pomppimassa Heinolassa sekä Kouvolassa 2009. Sari "Sarska" Rantala kävi tutustamassa lajiin Heinolassa 2009. Taiteilija Tom Cruice on ajanut sekä Heinolassa radalla että Heinolan asvalttikisoissa ja kerkesi ekassa Heinolassa C-finaaliin ja asfalttikisoissa viidenneksi.

©2019 Sunday Cruisers - suntuubi.com